Стрiтенська нiч
На деревах скрізь мороз сивіє,
Ніч спроквола небо огортає
Де молочний шлях уже зоріє.
Місяць вабить ніжний зорепас,
Ввишині тремтливе мерехтіння
Грайливо проводжає із небес
Химери у казкових володіннях.
Спалахує яскраво неба край,
Зевсова стріла униз зміїться,
Стрімкий метеоритів зореграй
Вогнем на тиху землю мчиться.
Виводить так стрітенська ніч
Весну з зимою віч - на - віч.
15.02. 2014р., Київ
*Фото з Інтернет
Свидетельство о публикации №115021608823