Юмор-шоу. 12 ноября 2007 г

Урманда яшел нарат,
Бир мина ике канат.
Урманда хайван йори,
Мин сине анда эзлим.

Дингездэ балык йозэ,
Мне его поймать нельзя.
Мэхаббат дару саклый,
Сина очень ошамый.

Без ике поши кебек
Кинога барган идеек,
Анда кургэзмэ булды,
Ана десять яшь тулды.


Рецензии