Татарча солянка. 11 ноября 2007 г

Минем эзерлэнгэн,
Бирегез майдан.
Шушы манкорт, шайтан
Мина булышмаган.

Канат ускэн иде.
Хэм яраткан Идел
Ярлар арасында ага,
Анын суы чиста.

Минем сою улгэн,
Идэн битта  -  тузан.
Мин бик ардым икэн,
Э болында – улэн.

Кошлар жырлар жырлый,
Ботен кеше уйлый,
Хэркон тату яши,
А урманда – поши.


Рецензии