дагвибрунди-Возвращайся
дагвибрунди, гелодебит: Кети, Нила, Нури,-схвани.
гагвихиме, дагвариге, рчева могвец мадлиани.
могвенатра шени ситхва сибрдзнит савсе, цецхлиани.
винц гацхина, твитон цава, уджишо да геслиани.
замтариа, гарет цива. усасруло гахда цами.
сихварули, твит, мзе арис, ахараа дасамали.
дагвибрунди, гелодебит: Кети, Нила, Нури,-схвани.
Шен ту ар хар, чвен вер вткбебит, дхе дагвидга севдиани.
Свидетельство о публикации №115021508943