Я враг в своей стране Украинск. яз

Я "ворог" у своїй країні,
Я "террорист". Ну як же так?
Бо ми, колись, були єдині,
Тепер, по інші боки, барикад.

Вбивайте нас! Стріляйте нам у груди!
Спаліть наш дім, спаліть усе.
Та пам'ятайте, що ми - люди!
І сердце б'ється внас одне.

В наш дім прийшли зі зброєю - карати,
За те, що ми пробачили майдан,
За те, що ми не хочем підчинятись,
Тій сволоті мандатній, тим скотам!

Ми не вони, таких як ми не буде
І вам не зрозуміти нас.
Як проти Києва повстали люди.
Повстав народ. Повстав Донбас!


Рецензии