Нас лiчать...

На світанні життя
споглядаємо сонце…
Бога погляд на світ
золотить все навкруг.

Серед білого дня
у відкрите віконце
з яблунь падає цвіт
будить душі від сну.

Обіймає ніч вітер,
мов би згашену свічку
ранить хижа свідомість.

У подвійній пітьмі
ненажерливі тіні
поодинці нас лічать…


Рецензии