Молитва ко преподобному Паисию Святогорцу
Ты стяжал еси от Бога дар рассуждения, молитвы и сострадания,
Ко всем приходившим к тебе за советом и помощью людям.
И ныне, приими от нас недостойных и грешных возносимые тебе молитвы.
Умоли Господа Бога, даровати нам здравие душевное и телесное.
Больных исцели, унывающих утеши, нуждающимся помощь ниспошли.
Пастырей в вере православной укрепи, монашествующим молитву даруй.
Вдовиц и сирот напитай и всех православных от козней вражьих сохрани.
Заблуждших на путь истинный наставь и всех к Богу приведи.
Даруй мир и тишину отечеству нашему, властем и воинству его.
Да твоими святыми молитвами в мире сем Богу угодивши, сподобимся и
Вечной жизни во Христе Иисусе Господе нашем. Емуже подобает всякая
Слава, честь и поклонение со Отцем и Святым Духом во веки веков. Аминь.
Свидетельство о публикации №115021408696
Будет желание прочитайте: http://www.stihi.ru/2015/02/13/8741
Заходите в гости, буду рада!
С Уважением, Майя.
Майя Владимирова 14.02.2015 19:33 Заявить о нарушении