Фаризат

Кард хьиз элкъвез вун сегьнеда
Гагь Кубада ,гагь Куьреда
Милаимдиз вун хъуьреда
Фаризат я виридаз хуш

Капар ягъиз гагь вин гъил кьаз
Сабур къведа цуьквер гваз ваз
Къариблухдиз акъатайдаз
Дарман я вин сес Факризат

Вин манийрин хьайила ван
Кьуьзуь касни жезва жаван Чин дагълара гьатрай вин ван
Чан гьуьрметдиз лайихлу руш

На манийра тарифзава ватандин
Муьгьуьббатни алудзавач рик1елай
Галукьайла вин ширин сес чин халкьдин
Цавуз хкаж жезва гьевес  Фаризат

Интернетдин гьунар я
Фаризата чин
Голландияда ягъзава
Чаз лезги мани


Рецензии