Уьмуьрдин гелер

Къуш хьиз фейит1ани
лув гудай иер
Уьмуьрди твада вал
вичин гелер

Акваз-такваз фида уьмуьр
Нуьк1 хьиз лув гудай
Аламукьда адан гелер
Рик1ел къув гудай

Пис кар  хабарни авачиз
Гагь къведа к1вализ
Къадир чир хьухь гар са  йикъан
Экв гузвай рекьиз

Са чинал ваъ .гьак1 рик1елни
Амукьда гелер
Анжах тек са вилеривай
Чуьнуьх жеда пер


Рецензии