Конспекти по латинi

Вона дивилася з вікна,
І щось було в її обличчі
Сумне, важливе, ностальгічне...
Це осінь непомітно йшла,
Співала їй ключем музичним.

Вона дивилася з вікна,
За ним кружляв знайомий вітер.
І розчерк притаманних літер
Лягав оздобами сукна
З міцних зимових візерунків.

Вона дивилася з вікна,
Її конспекти по латині
Ховали квіти...
Україну неперевершена весна
У миттєплинності сплітала.

Вона дивилася з вікна,
Пекуче сонце майоріло,
В її гаєчку вже темніло –
Це снам повірила вона...
Щоб вчути мелодраму ночі.


Рецензии