Береж ть

Бережіть любов -
Найважливіше почуття у світі!
Не треба слів та зайвих розмов,
Лише дії, благородним серцем сповиті.

Бережіть справжню дружбу!
В світі мало надійних людей,
Які на плечах своїх несуть добро як службу,
Щосекунди, кожен день.

Бережіть світ яскравий,
Що палає від справжнього серця,
Яке вбиває зір лукавий,
І навіть сонце цьому світу усміхнеться.

Бережіть слова справжні, живі, неповторні,
Які не лише колихають повітря.
Людину, яка дії творить безмовні,
Ділясь своєю частинкою світла.

Бережіть рідні очі, рідну душу, рідну людину,
Захищайте її від біди,
Неначе рідну залиту болем Батьківщину,
Яка благає тихо :"Захисти!".


Рецензии