Олексiю, ти мiй сину

Олексію, ти мій сину
Мій рожевий цвіте
Скажи мені де лежиш ти
Я до тебе лину
За дрібними слізоньками
Я стежки не бачу
Все чекаю я на тебе
Дуже гірко плачу
Я чекаю на світанні
Як місяць заходить
Соловейко в лузі пісню
Про щастя заводить
Я чекаю тебе зранку
Як роси спадають
Як дівчата вийдуть в поле
Й пісню заспівають
Прилинь, прилинь лебідоньку
З далекого краю
Прийди, прийди мій синочку
Я тебе чекаю
Олексію ти мій сину
Мій рожевий цвіте
Прости мене мій синочку
Нема сльозам впину

3 лютого 1986 року


Рецензии