***

Я втомилася бути сильной,
Та слабкою себе не відчую.
На губах моїх грає усмішка,
Та в душі сильний біль тамую.
Я сміюся голосно,дзвінко,
Я весела,привітна, грайлива,
Та лиш варто самій зостатись –
Дика втома скує мені крила.
Я втомилась – шалено, нестерпно!
Поможи мені, милий Боже!
Та не скажуть вуста і слова,
Та й ніхто вже не допоможе.
Ти гадаєш – зламалась, здалася?
Ні, ніколи таке не настане!
Я втомилася бути сильной,
Та слабкою від цього не стану!


Рецензии