На День святого Валентина
Бо ти в моєму світі є.
І обніма тебе за плечі
У повсякденній колотнечі
Предивне наше житіє.
Відкривачі у цьому світі –
Незнане ще десь є, десь є.
А ми з тобою неофіти
В коханні, що застрягло в літі,
Створили неземне досьє.
Хтось дивуватись буде потім,
А хтось наслідувати нас
На святі збудженої плоті,
Де ніч в зірковій позолоті
З бузковим присмаком вина…
13.02.2015.
Свидетельство о публикации №115021309015