О Доброте и Злобе Эпикоцикларий Новопоговористика

                ЮРИЙ ЧУВАШОВ


                О ДОБРОТЕ И ЗЛОБЕ

          (Из Лироэпикоциклария "Новопоговористика")
               
               

Доброта
    Созидает,
        Спасает
            И
                Лечит.

                Злоба
                Разрушает,
                Убивает
                И
                Калечит.


Рецензии