Нехай так буде

Нехай так буде як було
Коли були ми молодими,
Коли навколо все цвіло,
А ми з думками чарівними
Не йшли, а бігли уперед
Щоб осягнути білий світ
І бути завше посеред
Хто вже піднявся у політ.

Щоби сягнути майбуття,
Його творити вже руками
Для радостей свого життя,
І також тих,хто йде за нами.
Які прекрасні почуття
Тоді бродили серед нас,
Та все підправило життя
І невблаганний завше час.

Романтиків як не було
Як ми дорослими вже стали,
Якось не так вже все цвіло
І ми із розпачу кричали,
Який жорстокий нині світ,
Усе купують й продають
І навіть совість за обід
Й на гроші обміняють.

Нехай так буде як було,
Хоча і стали ми старими,
Щоб романтично все цвіло,
Ми ж почувались молодими.
13.02.15.


Рецензии