Вперед

А треба далі жити
Спотикайся і іди
Багато гарного у світі.
Збирайся і іди туди.

Терпи всі рани на шляху
Вони зростять, вони навчать
Не смій лиш піддаватись страху
Не дай ярмом для себе стать.


Рецензии