Дорогу здолаe iдущий
Дорогу здолає,
Свою мету досягне
Якщо вірить й дбає.
Хто захоче завжди зможе
Бажане здійснити,
Тільки зважено та дуже
Треба захотіти.
Кожний долю в своїм полі
Плекає в надії,
В думці, праці та на волі
Його оре й сіє.
Народ знає, що він може
Щастя своє мати
Як усе те, що вороже
З дороги прибрати.
Тяжко - важко Україні -
Дві ворожі сили:
Зовні - повзе від сусідів,
Всобі - олігархія.
Розрада й щира надія –
Нація міцніє,
Вектор ми обрали вірно,
Концентруєм сили.
Шлях свій пройдемо успішно,
Ворогів здолаєм,
Вільний дух і хліб насущний
Зростуть в ріднім краї!
12.02. 2015р, Київ
*Фото з Інтернет
Свидетельство о публикации №115021205872