Велика Родина
Велика та міцна родина
Завжди у нас була одна.
Одна на всіх була країна
І Батьківщина теж одна.
Чому ж ви враз, брати, забули,
Як разом хліб ростили ми,
Як перемогу ми здобули
У роки нелегкі війни?
Чому йдете ви брат на брата
Замість побачення в садах?
Хто мені скаже щiру правду-
Коли закінчиться цей жах?
Свидетельство о публикации №115021205724
С уважением.
Украина мятежная
Солодкая Любовь Воронина 17.03.2015 10:16 Заявить о нарушении