Не зiмкнула очi мати...

Не зімкнула очі мати,
Її діти теж не сплять -
Біля рідної їх хати
Вже бандерiвці стоять.
Гичуть:"Слава Україні!",
Та ще скачуть, як дурні.
Півдержави вже під ними
І в розрусі і в вогні.
І така туга на серці!
Бідний, бідний рідний край!
Де твій Бульба з оселедцем?
Піднімай народ, вставай!
Чі не бачишь, як ховають
Малих діток та жінок?
Як країну покриває
Чорний траурний вінок?
Нема згоди проміж нами.
Ті, хто зараз дурить вас,
Всю Вкраїну розпродали -
Німцям - шахти, Штатам - газ!
Схід винищують навмисно -
Там нема Ляшков, Тарут.
Мабуть стало дуже тісно
Владі з мирним людом тут.
29.07.2014


Рецензии
Бiдний, бiдний рiдний край!

З повагою,

Николай Петрович Супрун   13.08.2022 17:26     Заявить о нарушении