Первак

Здоров будь, любий друже «Золотий гусак»
До вподоби мені номер, коли мова про первак
Бо первак той кров зігріє, душу звеселить
Гранчак вип’єш і відчуєш, що ти є козак
Вип’єш другий і забудеш, що ти став чудак
Всі незгоди і обіди відлетять кудись
Ти щасливий і багатий, пий і не журись
А вже дома жінка стріне, душу відведе
Качалкою так усмалить, що й сама впаде
Ой первак, ти диво зілля, ти від диявола спокуса
А я випить не дурак, якщо трапиться нагода
Вип’ю знову, бо гуля на лобі, то пустяк


Рецензии