***

Ти пробач, але я закохалась!
І що тепер маю робити?
Ці губи, руки, волосся…
Та його не можна любити.
Але все ж таки, я закохалась,
У ті сірі, холодні очі,
Що на мене все дивляться пильно,
Через них прокидаюсь щоночі.
Ти пробач, та не можу брехати,
Бо від цього болить ще сильніше,
Ми з тобою давно вже не рідні,
Поміж нами лише мертва тиша…
Це кохання якесь ще непевне,
Чи ще буде, чи знову обманить…
Ти пробач, але я закохалась
І від нього мене лихоманить…

11.02.15


Рецензии