Мить - це життя

Шепоче вітер за вікном,
І сонце радісно сміється,
Дарує нам свою любов,
І все частіше серце бьеться.

Розтане сніг, пташки вернуться,
Настане сонячна весна,
І знов надії повернуться,
Бо залишає нас холодна зима.

Все прокидається, щоб знов життя відчути:
Тепло та сильний добрий світ,
Про все погане вмить забути,
Лише добро пускати на поріг.

Все прокидається, бо годі довго спати:
Життя - така коротка мить,
Його не намагайтесь спіймати,
Цю мить неможливо зупинить.

Лиш мить і ти вже доросліше,
Лиш мить і назад немає вороття,
Лиш мить і ти розумієшь ясніше,
Що воно таке швидкопливне, життя!

І кожна мить - неймовірне щастя,
Яке ти маєш міцно берегти,
Від злого серця та ненастя,
І кожен раз ти маєш перемогти.

І ось тобі шепоче вітер,
Досвідчений герой природнього буття:
Мрій, люби, даруй добро на цьому світі,
Бо це і є твоє справжнє життя!

Кожну мить не розкидуй даремно,
Не даруй своє серце людям проміжним,
Якщо люби - то люби цілоденно,
Та не розкривай своє серце байдужим!


Рецензии