Для чого?..

Людина до всього звикає -
До радощів, і до проблем...
Та, час дуже швидко минає,
У серці  спокОю немає -
Для чого ми в світі живем?
 
І, як можна довго чекати?
Шукати для мрій нових тем...
Найкращі літа витрачати...
Дзвонити, писати... КРИЧАТИ!!! -
Для чого ми в світі живем?!!
 
Чи витерпить серце ці муки?
Коли ж ми цей круг розірвем?!
Щоб знову з"єдналися руки,
Забулися -  біль і розлуки...
Для цього ми в світі живем!!!


Рецензии