Кто мы теперь?

   на украинском языке

НАПЕВНЕ В КОЖНОГО IЗ НАС,З ДИТИНСТВА СПОГАДИ IСНУЮТЬ,
ЖИЛИ ДЕ МИ I ВИРОСЛИ,ТО МIСЦЕ Й ТЕРИТОРIЯ - ДОНБАС,
ПЕКЛИ КАРТОПЛЮ I КУПАЛИСЬ ЛIТОМ В РIЧЦI,
ЯК ВЕСЕЛО I ДРУЖНО ДIТЬМИ МИ ЖИЛИ В ТОЙ ЧАС.

ДРУЖИЛИ I ГУЛЯЛИ,ВЧИЛИСЬ  РАЗОМ,
I УКРАIНЕЦЬ,I РОСIЯНИН,I ЦИГАН,
А В ВИХIДНИЙ ХОДИЛИ НА ПРОГУЛЯНКУ ВСIМ КЛАССОМ,
I В ЛIС ХОДИЛИ, НА ОХОТУ Й -СТАВИЛИ КАПКАН.

ЩО З НАМИ СКОIЛА IДЕОЛОГIЯ ЧУЖА???
МИ Ж РАЗОМ ВСI-ОДНО-ОДНО I ЦIЛЕ.
ЯКЩО "ИСУС",ВЖЕ IУДЕЕМ БУВ З ПОНЯТТЯМ
                "РУССКАЯ ДУША",
НЕ ЗМОЖЕМ МИ,ПОГОДИТИСЬ НА "ЧОРНЕ Й БIЛЕ".

В ОДНIЙ РОДИНI УКРАIНЦI Й РОСIЯНИ,
В ДРУГIЙ ПО ДIДУ ПРАЩУРИ,ЦИГАНАМИ БУЛИ,
ТО ХТО Ж ТЕПЕР МИ МАЛОРОСИ,СЛОБОЖАНИ,
ЩО IЗ РОСIЕЮ ЖИТТЯ -В ОДИН КЛУБОК СПЛЕЛИ...???

2015


Рецензии