Не даруй iй квiтiв...

Не даруй їй квітів, якщо ти не вільний,
Не цілуй її, не обіймай...
Покохати може твої очі сильно,
Якщо є дружина, то тримай!

Бо сім*ю і жінку, дуже легко втратить,
Як же тяжко буде віднайти...
Пам*ятай - вона ще, твоїй доньці мати,
Тож повинен вірність берегти!

Не даруй їй квітів, якщо ти не вільний -
Краще, їх дружині подаруй...
Бо вона красива, молода і стильна,
Поважай, люби її, цінуй!


Рецензии