Неопределенность
В епоху неосвіченості, темноти...
У боротьбі за сфери впливу, в протиріччях
Рішення мирного не можемо знайти.
ПОЛІТИКИ
На Мінські зустрічі ще теплиться надія.
На черевах амбіцій затягніть паски!
Доки примара миру ще жевріє,
Включайте мізки та домовтеся таки.
11.02.2015 8.25
Свидетельство о публикации №115021104861
скорей бы закончилась эта война...
Людмила Симиренко 12.02.2015 13:40 Заявить о нарушении