Повертаюсь додому в трун1
Повертаюсь додому в труні
Про війну цю не знає ніхто,
Бо її називають АТО..
Я воював за славу нації
Незрозумілої люстрації
Отримавши могилізацію
В Антинародній
Терористичній
Операції
Мені кажуть, що я не один
Щоб я голос віддав за «Фронт змін»
Кулю в лоба! - нам Сеня кричав,
Але лоба свого він сховав.
Дуже добре сховав.
У Донецьку сидить террорист
Йому років десь пять або шість
Я по ньому із ГРАДів луплю –
Україну я дуже люблю.
Я воював за славу нації
Незрозумілої люстрації
Отримавши могилізацію
В Антинародній
Терористичній
Операції
Я приносив багато смертей
І я бачив очі дітей.
Їх батьків я сьогодні убив
Батьківщину я дуже любив.
Мені кажуть, що я - патріот
Що народ я вбивав – за народ?!
І тому я вбивав і вбивав,
Та осколок мене відшукав.
Я воював за славу нації
Незрозумілої люстрації
Отримав лиш могилізацію
В Антинародній
Терористичній
Операції
Повертаюсь додому в труні
Чи героєм я був на війні?
Свидетельство о публикации №115021103517
Людмила Королева 4 11.02.2015 17:55 Заявить о нарушении
Ладамир Сережень 11.02.2015 22:12 Заявить о нарушении