Не сварiмось

Не сварімось між собою
Чи чекає десь хтось нас,
А гуртом берімо зброю,
Захищатись настав час.

Ворог наш незвичний дуже,
З ним воюємо, він ні,
Тож гартуймося, мій друже,
В сурогатній цій війні.

В обороні та в атаці
Ми поб’ємо ворогів
Й заживемо як у казці
Як хто мріяв та хотів.

Україна ж рідна мати
Все віддасть, що в неї є,
Чорне море і Карпати
Все бери, воно твоє.

І поїсти і попити,
Серед миру і краси
На свободі в щасті жити,
Ще щось хочеш – попроси.
10.02.15.

      












               


Рецензии