Я спрадi мушу, мушу жити вiльно...
Творити вільно, вільно говорить,
Я не твоя-колишя,не цивільна,
Бо воля в мені полум'ям горить.
Я справді мушу,мушу танцювати,
Під легкий джаз,у легкому пальто,
Грошей не мати і не рахувати,
І нехтувати нудним комільфо.
Я справді буду,буду волю пити,
І міцну каву,каву з молоком,
Я справді буду неповторно жити,
Тужити тільки жалібним рядком.
Ц-Я!Моя свобода-мій рятунок,
Мій простір для безмежних мрій і дій,
Це мій,самій собі,святий дарунок-
Ступати вільно по землі твердій.
Свидетельство о публикации №115021001033