Emily Dickinson, 1770, Experiment escorts us last-

    Emily Dickinson
        1771

Experiment escorts us last –
His pungent company
Will not allow an Axiom
An Opportunity –

      Эмили Дикинсон
          1771

Настырный друг – эксперимент,
Служа нам истово,
Воистину не даст и шанс
Расхожим истинам.


Рецензии