Знову в венах стигне кров
Від новин, що йдуть зі сходу,
Випробовуючи знов
Волю нашого народу.
Знов снаряди з «Градів» б’ють,
Знову гинуть мирні люди.
А їх рідні сльози ллють
І печаль їм повнить груди.
Лине знов потік брехні,
Але правди ніде діти.
Глузд здоровий в цій війні
Мені важко зрозуміти.
Не витримує бетон,
Кров рікою знову ллється.
і останній знов патрон
У обоймі остається.
Та я вірю, що колись
На землі війни не буде.
А поки що поклонись
«Кіборгам», вкраїнський люде.
Прийде мир. Його на крилах
Білий голуб принесе.
Хай спокійно сплять в могилах
Ті, хто зараз мир спасе.
9 лютого 2015 року.
Свидетельство о публикации №115020910297