Коли вийду я в природу

Коли вийду я в природу
Немов молодію
Знову собі як в дитинстві
Дивлюся і мрію

Люблю слухати як співає
Соловей завзято
Як зозуля нарахує
Комусь літ багато

Як вечером над річкою
Туман котить біло
В очереті хтось шепоче
«Дивись яке диво»

Верба стоїть над водою
Миє довгі коси
А на трави за гаткою
Випали вже роси

Місяць виглянув з-за хмари
Подививсь довкола
Тихо, тихо над річкою
Немає нікого

6 жовтня 1989 року


Рецензии