упал в лосьон незадолго до синего пакета

Fingers to fingers; and blue icy light.
Your cold clear blood will flay bleeding dead kite.
There's so empty in this white bus
To be the glass flotsam in the falling of us.
In the crystal blue grass
Sitting in the flagon
Senseless flowing mirror
Touching voiceless here
Flense your glaring agony
Twisting piece of silence
In your figures' violence
Kill me, flaming fluid ray
In the flask you must flay
***
В твоём ледянистом органе зрения пробившийся жидкий скристаленный свет
В голубых свежих флаконах фланель и вельвет
Изогнутый свист
Размороженный лист
Застывшим лосьоном водянистых огней
Ты держишь кристалл
В свечении шпал
Покроет глоза ледяной суховей.

05.09.14


Рецензии