Вакай куьмек я сад Аллагь

Рикlера тlал гьатай бере
аквадач гьич дагъни-дере
Аллаh рикlел хьурай гьеле
вакай Куьмек я сад Аллаh.

Пул хьайила жуван гъиле
течир гафар жеда меце
акьулни хьуй гьардан кьиле
Вакай куьмек я сад Аллаh.

Кесибдин кар дахьуй кlеве
къулугъчияр жеда кlвенкlве
жибин кlанда чпиз лап еке
Вакай куьмек я сад Аллаh.

"Аллаh" гаф хьуй вирдан мецел
садни дахьуй алкlан мисел
акъвазда хьи зун кьве метlел
Вакай куьмек я сад Аллаh....


Рецензии