М. Лермонтов. Молитва
Къарагъайла рикIе гъамар,
Са аламат дуьа хъсан
За хуралай кIелда тикрар.
Ава къуват мублагьвилин
И гафара,икьван дигай,
КьатIуз тежер са паквилин
Атир къведа абурукай.
Алатда гьикI руьгьдилай пар,
Гьам шел къведа, гьамни иман,
Яргъал жеда вири шакар-
Кьезил жеда, кьезил гьикьван…
Свидетельство о публикации №115020812458