Одне життя

У кожного одне життя, але нажаль
Не кожен із ним правильно себе поводить.
Той п’є багато, той багато курить,
Той взагалі пігулками якимись
Прям у могилу собі двері  робить.
Життя ОДНЕ, але цього
Ніхто  нажаль не помічає .
І робить йому лише зло,
Типу він кайф від цього получає.
А кайф, він є, та не на довго
І поки що ти це не знаєш,
А як ти з серцем хворим будеш
То буде пізно вже щось виправляти.
Запам’ятай же ти навік,
Що ти живеш всього лиш миттю,
А як мине ця твоя «мить»
Тоді, нажаль, це вже кінець твойого фільму.


Рецензии