Мне здесь хорошо

Имаш ли ти дом пријатељу мој?
Цео дан на клупи ти свираш гитару
Има ли то смисла пријатељу мој?

Цео дан ја слушам исто питање
Насмејан и ведар, наизглед сам ја
Одговарам весело на таква питања

Лепо ми је овде, свиђа ми се место
Због тога сам овде врло, врло често.

Тако лажем људе, уз осмех и вешто,
А у себи кријем сасвим друго нешто

Седим ту и свирам тужне песме све
Није неко посебно прелепо место
Већ она ће ту проћи, то ме радује
Зато баш ту седим ето тол'ко често
Зато ми је овде као нови дом
Зато сам ја овде као свој на свом.

А улицом људи као мрави врве
Па добијам питања к'о из строфе прве

Имаш ли ти дом пријатељу мој?
Цео дан на клупи ти свираш гитару
Има ли то смисла пријатељу мој?

Цео дан већ слушам исто питање
Насмејан и ведар, наизглед сам ја
Одговарам весело на таква питања

Лепо ми је овде, свиђа ми се место
Због тога сам овде врло, врло често.


Рецензии