Анлрию кузьменку

АНДРІЮ КУЗЬМЕНКУ - КУЗЬМІ СКРЯБІНУ
МАМО, НЕ ПЛАЧ, АНДРІЙ НЕ ПОМЕР
ВІН НАЗАВЖДИ ТЕБЕ НЕ ПОКИНУВ...
ВІН ЖЕ АРТИСТ, КУЗЬМА КУМИР
ДАТЬ КОНЦЕРТ В НЕБЕСА ПОЛИНУВ.
ТАК, ВІН СПІШИВ ЗАЧЕКАЛИСЯ ТАМ
ДОВГО ВЖЕ ГЛЯДАЧІ ДОСТОЙНІ
ТІ, КОТРІ ЗАХИЩАЛИ МАЙДАН
МУЖНІ ХЛОПЦІ "НЕБЕСНОЇ СОТНІ"
МАМО, МАТУСЮ,ПРИЙМИ НАШ УКЛІН
 ДО ЗЕМЛІ...ЗА СИНОЧКА ТВОГО
НЕ ПОМЕР - ПОЛЕТІВ... І СПІВАЄ З НЕБЕС
НА ПІДТРИМКУ НАРОДУ СВОГО!
ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ
АНГЕЛАМИ СТАЮТЬ.
З НЕБЕС  ЗІРКАМИ СЯЮТЬ
ОСВІЧУЮЧИ НАШ ПУТЬ


Рецензии