Коли
Коли ти навчишся в долоні хапати зірки,
Коли у віршах ти відчуєш єдину опору -
Тоді всі проблеми утопнуть у гирлі ріки.
Коли я навчуся дивитися людям у очі,
Коли я нарешті забуду дитячій свій страх -
Я разом з тобою втоплю в океані всі ночі,
Я разом з тобою загублюсь в далеких містах.
Коли ми навчимось кохати відкрито і щиро,
Коли ми зумієм сказати слова головні -
Ми разом з тобою досягнем гармонії й миру,
Ми разом з тобою запалим кохання вогні.
Коли вже війна забере всі криваві пожертви,
Й коли в полі бою заквітне із крові мак -
З тобою на мить ми злякаємось чорної смерті,
А потім навіки залишимось в світу думках,
на папері життя розпростерті.
(с)Аполлинария Андреевна
05/02/15
Свидетельство о публикации №115020704341