Ukraine

Україні

Я біжу собі у полі, поміж трав зелених,
вітер дує, вітер свище, хиляться тополі,
я біжу собі у полі,
мрію і гадаю,
буде в Україні воля, в рідному у краю?...

Зараз небо в чорних хмарах,
ворони літають,
де могили безіменні, горе де…

Гадають…

Що здолати всіх зуміли, підлістю своєю,
але сила там, де правда,
правду не здолати,
розійдуться чорні хмари, витре сльози мати…

Буде синім небо наше,
і лани жовтіють,
буде вільна Україна,
без брехні, без злості…

Де могили безіменні,
зацвітуть там квіти,
знову сміх усюди чути,
і не гинуть діти…

Не мінятимуть на гроші, що не має ціну,
бо життя не продається…

Любіть Україну,
не шматуйте як ганчірку,
нашу рідну мати,
іншої у нас не буде,
всім це треба знати…
І тоді вона обійми нам свої відкриє,
і віддячить за терпіння,
всіх нас обігріє…

Я біжу собі у полі, поміж трав зелених,
вітер дує, небо синє, хиляться тополі,
я біжу собі у полі,
і тепер я знаю,
буде в Україні воля, в рідному у краю…


Рецензии