***

...Чому не їдемо?Застрягли?
Застрягли де? Чи знов в богнi?
Чи знову перешкода в модi
Керує шкодой та рулить.

Помрiй ти хоч би ненароком,
Адже мрiї наши всi на висотї
Замрiєшься та вырулишь
Нехай всього на мить!


Рецензии