***
Дай мені час, іди. Будь ласка.
Надіюсь,це не остання зима
Коли я зняла з себе маску.
Самотня я. І цим все ясно.
Та ні , у мене друзі є, в душі самотньо.
І знову в двері стукають невчасно.
Не відкривати їх уже не модно.
Кидаю палити. І вчу знов англійську
Стараюсь покращити якось життя.
І відчуваю тебе. Ти ж десь близько.
Частіше стає серцебиття...
Покинь цю погану звичку з"являтись
Щоразу коли я забула тебе
Я почала телефонних дзвінків боятись
Я почала уникати навіть себе.
І що це я знову нию в віршах.
Мабуть пора йти прогулятись
Хоч і не стане сильніша душа
Але перестану у стінах ховатись.
Свидетельство о публикации №115020604490
П.С. А знаєш новину? Палити, як з"ясувалося, шкідливо.
Игорь Ярин 12.02.2015 21:12 Заявить о нарушении