Та щоб прийшов кiнець вiйнi

Сльози гірки у  наших матерів,
Вони чекають з  раті   своїх синів,
Погляд з ікони  надто сумний,
Ось хоч би час цей  пробіг  мерщій.
Але на жаль, ще йде війна,
Скоріше б  кінчилась вона,
Без пострілів і вибухів життя -
Неначе  мрія   кличе в майбуття.
О, Боже милий, врятуй наш Світ, 
Ми пам'ятаймо  твій  Заповіт,
Гадки  на жаль  дуже сумні,
Важко  бійцям у цій борні.
Ночами сниться  бентежний  сум,
Не відійти нам від тяжких дум,
Але надія  на  всіх одна,
Вона в молитві, свята  вона,
Бажаймо щастя   для дітлахів,
Щоб було  більше  сумирних   днів,
Та щоби   спокій не покидав,
 Господь ніколи   не забував…
Щоб були радісними дні,
Та щоб прийшов кінець війні.

Автор  Геннадій  Сівак.
3  лютого  2015 року.


Рецензии
Нам нужен мир,
И в этом суть!
Ведь есть же тир -
Не смертный путь.

Валерий Буслов   05.03.2015 04:56     Заявить о нарушении
Спасибо Вам!!!

Геннадий Сивак   05.03.2015 17:13   Заявить о нарушении
На это произведение написано 5 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.