Давай хвор ти удво разом
температура в тебе, а в мене сарказм,
Давай хворіти нежить у мене,
В горлі першить знову у тебе,
Давай з тобою по лікуємось разом,
Чай з лимоном і меду трішки намазав,
Варення з малини, що ти так любиш,
Давай лікуватись бо легені застудиш,
Давай лікауватись поцілунками разом,
Я буду кохати, а в тебе сарказм,
Заснемо у різних кімнатах ми знову,
У різних містах, я буду чекати розмови...
Свидетельство о публикации №115020610050