стреляй

стріляючи в моїх журавлів
одного за одним
просто знай
що вони реінкарнуються в твоїх дітей.

кидаючи ще одну пулю
в напрямку мого серця
не знесилься від люті
бо ж ти
слабкий.

вірячи в свого бога
перекажи що я
в нього
ніколи
не повірю
бо він такий гіркий на смак
як ти сам.

знімаючи з наступної Неї
білизну
знай
що вона - і жодна з них -
не чекала на тебе так довго
як Я.

моїми сльозами
ти розплачуєшся за своє високе кохання
і
стріляючи в моїх журавлей
одного за одним
стріляй!..
поки не переб*єш всіх.

00:00 between 22/04. and 23/04/2014


Рецензии