сучасний талес

ти кажеш мені:
"я тут і тепер.
чи хвилину назад, чи хвилину потому"
ти - сучасний талес
гесіод чи гомер..
моя здатність мислити упадає у кому.

моя здатність мислити розпливається
по стіні
твої пальці і голос малюють нову картину.
я не можу закрити очі..
очі!
я не можу сказати ні.
я не можу зірвати з власних очей
цю павутину.

не мовчи...
говори!
і я буду знати
як сьогодні жити, як завтра знімати втому.
не мовчи! говори!
що ти тут і тепер
чи хвилину назад..,чи хвилину потому...

17:34, 21.03.2014


Рецензии