Вона

Вона чарівна, немов зірка,
Немов перлина в глибині.
Та мелодійна, як сопілка,
Вона така близька мені...

Її волосся золотаве
І очі чорні, як та ніч.
Вона на все знайде управу,
Люби мене, а не каліч.

Вона ніяк не зрозуміє
Мою любов та почуття,
Вона весь час співа і мріє,
Бо непорочна, як дитя


Рецензии