Кто-то там...

«Нехта  там...»
*  *  *
Ноччу  горад  быццам  ў  коме...
Дзе-нідзе,  гарыць  акенца –
хтосьці  там, мне  незнаёмы,
ад  бяссонніцы  няймецца.

Каву  п’е, цыгарку  смокча...
Смутак  сэрца  жме  шалёна –
і  ня  спіць  ён  гэтай  ноччу,
чалавек  мне  незнаёмы.

Можа  нейкае  няшчасце,
зачапіла  нейкім  бокам,
і  няма  куды  падацца –
ў  сэрцы  ноч,
як  і  за  вокнамі...
*+*
2 лютага 2015 г.  ...уначы...


Рецензии