Молитва

Посилаю молитву до Бога -
Хай поможе він нам в тяжкий час...
Так потрібна його допомога ,
Добрий Боже - помилуй всіх нас .

Хтось промовить - так Бога ж немає ,
Бо для чого він дав нам війну !
Та за мить вже до неба волає...
Милий Боже , пробач ти йому.

Славний Боже - прости нам зневіру ,
Що вселилась у наших серцях ...
Дай нам сили , наснаги , дай віру
І настав нас на праведний шлях !


Рецензии